menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

محرومیت سنگین در انتظار سرمربی استقلال/ ساپینتو فردا 6 جلسه محروم می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی- دلیل جدیدی برای احتمال قطع همکاری استقلال و ریکاردو ساپینتو منتشر شده است.

به گزارش فوتبالی، حتما می‌دانید که شکست استقلال در فینال جام حذفی – آن هم مقابل پرسپولیس – شانس ماندن ریکاردو ساپینتو در تیمش را به حداقل رسانده و با توجه به صحبتهای حجت کریمی سرپرست باشگاه استقلال، اصلا بعید نیست که خبری از بازگشت ساپینتو به ایران نباشد.

جدا از تمام اتفاقاتی که می‌تواند ادامه همکاری استقلال با ساپینتو را منتفی کند، حکم احتمالی کمیته انضباطی درباره سرمربی استقلال هم بهانه خوبی برای قطع همکاری استقلال با این مربی خواهد بود.

با توجه به جنجال اخراج ساپینتو در دربی، اخباری درباره محرومیت سنگین این سرمربی توسط کمیته انضباطی منتشر شده است.

جدا از درگیری مربی پرتغالی با کمک داور و داور چهارم و همچنین درگیری اش با تماشاگران پرسپولیس، احتمالا جریمه جدید او، سنگین‌تر از دفعات قبلی خواهد بود.

بر اساس اخبار غیررسمی، احتمال محرومیت حداقل 6 جلسه‌ای این سرمربی وجود دارد و این خبر، قرار است فردا رسانه‌ای خواهد شد.

در صورتی که این اتفاق رخ دهد، بعید است باشگاه استقلال بخواهد با این مربی پرتغالی ادامه همکاری دهد که در 6 بازی ابتدایی فصل جدید غایب خواهد بود.

حالا باید منتظر ماند و دید فردا حکم کمیته انضباطی درباره سرمربی استقلال اعلام خواهد شد یا نه. هر چند هنوز از مبادی رسمی هنوز مشخص نشده چرا ساپینتو از کنار زمین اخراج شده است!

1984

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار