menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

گزارش روز/ افزایش احتمال ادامه همکاری استقلال با ساپینتو

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس اخبار غیررسمی، توافق ابتدایی بین سرپرست باشگاه استقلال با ریکاردو ساپینتو برای ادامه همکاری در فصل آینده صورت گرفته است.

به گزارش فوتبالی، از مدتها قبل این سوال مطرح بود که مدیریت باشگاه استقلال چه تصمیمی درباره سرمربی پرتغالی‌اش دارد و آیا با توجه به حواشی بیش از حد ساپینتو، با این مربی ادامه همکاری خواهد داد یا نه.

گفته می‌شود طرفین برای هم شرطهایی داشته‌اند. شرط ساپینتو، حل مشکلات مالی استقلال و پرداخت مطالبات او و سایرین بوده و مدیران استقلال هم از سرمربی تیمشان، درخواست کسب حداقل یک جام را در پایان فصل داشته‌اند.

در شرایطی که هنوز تکلیف تیم مدیریتی استقلال مشخص نشده و از طرف دیگر معلوم نیست آبی‌ها جام خواهند گرفت یا نه، اخباری درباره جلسه حجت کریمی با ریکاردو ساپینتو منتشر شده است. جلسه‌ای که گویا خروجی آن توافق ضمنی طرفین برای ادامه همکاری بوده و گویا در صورتی که استقلال به مقام خوبی حتی در یکی از دو جام رسیده و کریمی در سمت خود ماندگار باشد، از حالا باید حضور ساپینتو در فصل بعدی را قطعی دانست.

مصاحبه امروز محمد مومنی عضو هیات مدیره استقلال با یکی از خبرگزاری‌ها هم نشان می‌دهد که تیم مدیریتی فعلی استقلال، موافق ادامه همکاری با مربی پرتغالی هستند:" ساپینتو گزینه مناسبی برای ماست چون در روزهای سخت کنار باشگاه بود و باید از او حمایت کنیم. در اینکه استقلال می‌تواند با ساپینتو و تفکراتش قهرمان جام حذفی شود، شکی ندارم. اگر ما در هیئت مدیره استقلال حضور داشته باشیم رفیق نیمه‌راه نخواهیم بود و انتخابمان ساپینتو خواهد بود و اگر نبودیم دوستان دیگری باید تصمیم بگیرند."

حالا باید منتظر ماند و دید در هفته‌های آینده چه اتفاق جدیدی در این زمینه رخ خواهد داد و آیا ماندن ساپینتو در استقلال قطعی خواهد شد یا نه.


1984

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار