menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 جزییات پیشنهاد جدید شیخ جاسم برای خرید سهام منچستریونایتد

جزییات پیشنهاد جدید شیخ جاسم برای خرید سهام منچستریونایتد

پایگاه خبری فوتبالی  شیخ جاسم بن حمد آل ثانی دومین پیشنهاد خود را برای خرید سهام منچستریونایتد ارائه داد که از پیشنهاد اولیه خیلی بالاتر است و خیلی ها آن را یک رکورد جهانی به شمار می آورند.

به گزارش فوتبالی، آل ثانی 34 ساله که مدیر بانک اسلامی قطر است در کنار سر جیم رتکلیف میلیاردر بریتانیایی جدی ترین مشتریان خرید سهام منچستریونایتد به شمار می ایند. نمایندگان شیخ جام هفته گذشته از اولدترافورد بازدید کردند و رتکلیف که از بچگی طرفدار منچستریونایتد بوده، مذاکراتی را داشته است.

خانواده گلیزر تصمیم گرفته اند که سهام یونایتد را بفروشند و شش میلیارد پوند طلب کرده اند. رتکلیف با حمایت برند محصولات شیمیایی خود که "INEOS" نام دارد، روز پنجشنبه آخرین پیشنهاد خود را ارسال کرد در حالی که شیخ جاسم نیز پیشنهاد جدیدی را ارسال کرده است.

گفته می شود که پیشنهاد مالی شیخ جاسم بسیار بالا است و کل بدهی های شیاطین سرخ را تسویه خواهد کرد. خانواده گلیزر حداقل شش میلیون پوند می خواهند. در اولین مرحله از پیشنهادها حداکثر مبلغ 4.5 میلیون پوند بود اما در مرحله دوم به نظر می رسد که مبالغ به خواسته های یونایتد نزدیک تر شده است.

گفته می شود که پیشنهاد جدید شیخ جاسم به بیش از پنج میلیون پوند رسیده است. آل ثانی یکی از اعضای خانواده سلطنتی قطر است که حدود 335 میلیون پوند ثروت دارد.

4125

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار