menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 صحبت‌های ژاوی درباره فینال زودهنگام در لالیگا

صحبت‌های ژاوی درباره فینال زودهنگام در لالیگا

پایگاه خبری فوتبالی - ژاوی هرناندز معتقد است که دیدار بارسلونا مقابل والنسیا، مثل یک فینال است. 

به گزارش فوتبالی، امشب از ساعت 18:45 به وقت تهران، تیم‌های بارسلونا و والنسیا از چهارچوب هفته بیست و چهارم لالیگا در استادیوم نیوکمپ مقابل هم صف آرایی خواهند کرد. دو تیم در حالی پا به میدان می گذارند که کاتالان‌ها با 59 امتیاز در صدر جدول و والنسیا 23 امتیاز در رده نوزدهم قرار دارد. 

به نقل از آ اس، ژاوی در نشست خبری پیش از بازی گفت: "برای ما، این بازی مثل فینال است. مادرید بعد از ما بازی دارد و در صورت پیروزی، می توانیم روی آن‌ها فشار بگذاریم. ما 3 امتیاز را می خواهیم و نمی توانیم مرتکب اشتباه شویم. در نیوکمپ بازی داریم و حتی یک اشتباه ممکن است همه چیز را خراب کند."

"والنسیا حریفی است که واقعا به این 3 امتیاز نیاز دارد و قرار است کار را برای ما سخت کند. باید در فاز هجومی، بی نقص باشیم. پیروزی مقابل رئال مادرید، باعث افزایش روحیه ما شد و حالا اعتماد به نفس بیشتری داریم و امیدوارم بتوانیم از این مزایا در لالیگا استفاده کنیم. در مقطع حساسی از فصل هستیم و برای دو جام مهم می جنگیم."

"شکست مقابل آلمریا، درس های زیادی به ما داد و می توانیم از آن بازی، چیزهای زیادی بیاموزیم."

4416

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار