پایگاه خبری فوتبالی - امشب از ساعت 20:30، پاری سن ژرمن و تیم منتخب النصر و الهلال در کشور عربستان به مصاف هم می روند و به این ترتیب شاهد تقابل یاران لیونل مسی با یاران کریستیانو رونالدو خواهیم بود و باید دید که در این بازی چه اتفاقاتی رخ می دهد.
به گزارش فوتبالی، گالتیه، سرمربی پاری سن ژرمن درباره این بازی و تقابلی که قرار است میان لیونل مسی و کریستیانو رونالدو در این دیدار رخ بدهد، گفت:" من بسیار خوشحالم که دو بازیکن بزرگ جهان در این بازی حضور دارند. ما باید از این بازی و بازی روز دوشنبه در جام حذفی به ریتم همیشگی خودمان بازگردیم و بتوانیم همان تیمی شویم که پیش از جام جهانی بودیم."
گالتیه به این دلیل گفته باید به ریتم خود بازگردیم چرا که پی اس جی اخیرا در لوشامپیونه فرانسه مقابل رن شکست خورد.
سرمربی پی اس جی در ادامه افزود:" شاید بازی دوستانه به نظر بیاید، اما اصلاً اینطور نیست. این یک بازی تمرینی نیست و کاملاً رقابتی خواهد بود، چرا که در سطح بالایی برگزار خواهد شد. من انتظار یک بازی کاملاً خوب را خواهم داشت. این یک بازی خیریه نیست. انجام چنین بازیهایی برای پیشرفت فوتبال در سطح جهانی خوب است و فکر میکنم شاهد هواداران زیادی باشیم."
1471