پایگاه خبری فوتبالی - رونالدو نازاریو معروف به مریخی اسطوره فوتبال برزیل به تمجید از کیلیان امباپه سوپراستار فرانسوی پاریسن ژرمن پرداخت.
به گزارش فوتبالی، کیلیان امباپه با عملکردی که در چند فصل اخیر داشته، خودش را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان ثابت کرده است. او توانست در جام جهانی 2018 قهرمان و در جام جهانی 2022، نایب قهرمان شود و تنها یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در کارنامهاش کم دارد. او در سن 24 سالگی، یکی از ارکان اصلی پاریسن ژرمن محسوب می شود و شاید گرانترین بازیکن دنیا نیز باشد.
به نقل از سایت گل، رونالدو نازاریو که سابقه بازی کردن در رئال مادرید، بارسلونا و اینتر را دارد، به خبرنگاران درباره امباپه گفت: "کیلیان در جام جهانی فوق العاده بود. او از همان بازی اول بسیار خوب کار کرد و در فینال نیز ثابت که چه قدر مهره تاثیرگذاری می تواند باشد. با اینکه او در مقابل انگلیس و یا مراکش گلزنی نکرد، اما در تمام مقاطع بازی، بسیار تاثیرگذار بود. امباپه بی نظیر است و شاید سریعترین بازیکنی باشد که در زندگیام دیدهام. در حقیقت، وقتی بازی او را تماشا میکنم، به یاد جوانیهای خودم می اندازد. او دقیقاً می داند که با توپ باید چه کار کند و کاملاً غیرقاب پیش بینی است."
4416