پایگاه خبری فوتبالی - ماتئو، پسر دوم کریستیانو رونالدو که در حال حاضر 5 سال دارد، با لباس رئال مادرید در شهر مادرید دیده شده است و این قضیه تبدیل به یک سوژه برای برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی شده است و به نوعی این قضیه وایرال شده است.
به گزارش فوتبالی، جورجینا رودریگز، نامزد کریستیانو رونالدو به همراه بچه های خود که دو پسر یعنی رونالدو جونیور و ماتئو هم با او بودند، راهی شهر مادرید شده است تا در کنسرت یک خواننده اسپانیایی حضور داشته باشد. این سفر نامزد رونالدو به مادرید حاشیه های جالبی را با خود به همراه داشته است.
در تصاویری که از لحظه پیاده شدن نامزد رونالدو و دو پسر یعنی جونیور و ماتئو از ماشین و رفتن به سمت محل کنسرت منتشر شده است، می بینیم که ماتئو، پسر دوم کریستیانو رونالدو که پنج ساله است، یک پیراهن شماره 7 بر تن دارد که در واقع به شکل پیراهن جدید رئال مادرید است و روی آن ماتئو نوشته شده است. در واقع این یک پیراهن سفارشی است که برای پسر دوم کریستیانو رونالدو آماده شده است و اکنون او این پیراهن را در شهر مادرید بر تن کرده است.
رونالدو در این روز ها درخواست جدایی از منچستر یونایتد را داده است و شایعه های زیادی اطراف او وجود دارد.
1470