menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مسابقات فوتبال تا پایان لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار می‌شود

مسابقات فوتبال تا پایان لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- سخنگوی دولت در توئیتی از دستور مخبر برای حضور تماشاگران در بازی‌های فوتبال خبر داد.

به گزارش فوتبالی، بهادری جهرمی سخنگوی دولت در توئیتی از دستور مخبر برای حضور تماشاگران در بازی‌های فوتبال خبر داد.

وی نوشت: با دستور معاون اول رئیس جمهور، برگزاری مسابقات فوتبال تا پایان لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

پیش از این، حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران،  با ارسال نامه‌ای به روسای هیئت‌های فوتبال استان‌ها به نامه ارسالی از وزارت کشور مبنی بر عدم رعایت کامل پروتکل‌ها در ورزشگاه‌ها اشاره کرده و درباره ادامه حضور هواداران در ورزشگاه‌ها تذکراتی داده بود.

در این نامه ذکر شده بود که در صورت برقرار نبودن ارتباطات سامانه‌های فروش الکترونیک با سامانه ایران مسابقه‌ای نباید با حضور هواداران برگزار شود. همچنین در صورت عدم فروش بلیت الکترونیکی و استعلام تزریق 2 دوز واکسن کرونا از سامانه ایران من حضور هواداران در ورزشگاه‌ها ممنوع است.

عدم حضور تماشاگران بیش از همه موجب ناراحتی هواداران تیم فوتبال استقلال شده بود چراکه آنها نمی‌توانستند در جشن قهرمانی تیمشان در لیگ جاری حضور داشته باشند.





۴۱۵۴

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار