menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 قهرمان دوومیدانی المپیک در رقابت با یک فروشنده پاره وقت شکست خورد

قهرمان دوومیدانی المپیک در رقابت با یک فروشنده پاره وقت شکست خورد

پایگاه خبری فوتبالی- دارنده ۴ طلای المپیک در رقابتی که در لندن برگزار شد، از یک فروشنده پاره وقت شکست خورد.

به گزارش فوتبالی، در جریان مسابقه دوومیدانی 10 هزار متر که در لندن برگزار شد، «محمد فرح» دونده 39 ساله و سرشناس بریتانیایی در کمال تعجب به مقام دوم رسید. نفر اول این رقابت یک دونده آماتور«الیس کراس» 25 ساله بود که به عنوان یک فروشنده نیمه وقت در فروشگاه لوازم ورزشی در «تدینگتون» کار می‌کند و با پرداخت 37 پوند در این مسابقه دوی 10 هزار متر شرکت کرد.

این دونده آماتور در حالی به خط پایان رسید که 10 متر جلوتر از محمد فرح بود و رکورد 28 دقیقه و 40 ثانیه را به ثبت رساند.

فرح که در المپیک‌های 2012 و 2016 قهرمان دوهای 5 و 10 هزار متر شد، اما در المپیک 2020 توکیو حضور نداشت، در پایان این رقابت گفت: وقتی در صف مسابقه قرار می‌گیرم، باید بهترین ورزشکاری باشم که می‌توانم باشم. در واقع باید این باور را داشته باشم که می‌توانم برنده شوم. امروز یعنی جایی که من هستم، به نظر می‌رسد که کارهای بیشتری برای انجام دادن وجود دارد. در حال حاضر فکر می‌کنم کار زیادی برای بازگشت به شرایط قبلی و مسابقه دادن پیش‌رو دارم.

همچنین «الیس کراس» پس از کسب عنوان نخست گفت: هیچ‌کس نمی‌داند من چه کسی هستم. من نتوانستم در جمع نخبگان قرار بگیرم، به همین دلیل مجبور به پرداخت مبلغ ورودی شدم، ساعت 6 صبح از خواب بیدار شده و با قطار به محل مسابقه رسیدم. وقتی می‌دویدم، همه اسم فرح را صدا می‌زدند، چون می‌دانستند چه کسی است و البته اسم من روی پیشانی‌ام نبود. این واقعاً غیر قابل باور است.






۴۱۵۴

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار