menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 تارقلی‌زاده خبر داد  بررسی سرنوشت فوتسال جام باشگاه‌های آسیا در هیات رئیسه AFC

تارقلی‌زاده خبر داد: بررسی سرنوشت فوتسال جام باشگاه‌های آسیا در هیات رئیسه AFC

پایگاه خبری فوتبالی- عضو ایرانی کمیته فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا توضیحاتی درباره سرنوشت مسابقات فوتسال جام باشگاه های آسیا ارائه کرد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از مهر، علی تارقلی‌زاده درباره سرنوشت مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا بعد از انصراف کشور امارات از میزبانی این مسابقات در سال ۲۰۲۲ گفت: جام باشگاه‌های ۲۰۲۲ فوتسال آسیا در تقویم AFC از ۳ تا ۱۵ آگوست (۱۲ تا ۲۴ مرداد) برنامه ریزی شده بود. قرار بود ۱۴ اپریل (۲۴ اردیبهشت) قرعه کشی این مسابقات بشود اما امارات اعلام کرد به دلایل خاص خودش نمی‌تواند میزبان باشد.

عضو ایرانی کمیته فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا که با برنامه «۲۰۲۰» شبکه ورزش گفتگو می کرد، ادامه داد: در این شرایط ناچار هستیم در قسمت هیات مدیره کنفدراسیون آسیا برای انتخاب میزبان بعدی تصمیم گیری داشته باشیم. که در حال بررسی است.

به گفته تارقلی‌زاده در حال حاضر دو کشور کویت و ایران درخواست میزبانی جام باشگاه‌های آسیا را ارائه کرده‌اند.


6641

منبع: مهر
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار