menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 خالکوبی مارادونا خبرنگار آرژانتینی را در مرز اوکراین نجات داد

خالکوبی مارادونا خبرنگار آرژانتینی را در مرز اوکراین نجات داد!

پایگاه خبری فوتبالی – حمله نظامی روسیه به اوکراین به سوژه روز اخبار دنیا تبدیل شده است و همه خبرنگاران از سرتاسر دنیا می خواهند اتفاقات را پوشش بدهند.

به گزارش فوتبالی، خوان سباستین زامودیو خبرنگار-فیلمبردار آرژانتینی است که از جانب خبرگزاری "تلفه" به مرز اوکراین و روسیه اعزام شده بود که حالا خاطره جالبی از خالکوبی دیگو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتین برایش ثبت شده است.

زامودیو تعریف می کند:" با خودرو در حال حرکت بین شهرهای مرزی اوکراین و روسیه بودیم که در میانه راه پلیس ما را متوقف کرد. همه ساک ها و لوازم ما را گشتند. یکی از آنها اوکراینی صحبت کرد و شنیدیم که می گویند:"مارادونا.... مسی" بعد از آن برای این که شرایط را آرام کنیم به سراغ فوتبال رفتیم. یک خبرنگار عکس مسی را نشان داد و من هم به خالکوبی مارادونا روی پایم اشاره کردم."

این اتفاق باعث می شود که پلیس آنها را رها کند و به نظر می رسد که مارادونا به کمک آنها آمده تا توسط پلیس بازداشت نشوند.  آنها نگران بوده اند که دوربین و همه چیزهایی که ثبت کرده اند، توسط نیروهای اوکراینی ضبط شود اما خالکوبی مارادونا همه چیز را عوض می کند. وی در این باره که چرا خالکوبی مارادونا را انتخاب کرده هم صحبت کرد:" این خالکوبی را در 15 سالگی زدم و فکر نمی کردم که برای خروج از چنین شرایطی به کمکم بیاید. خوشحالم که مارادونا در میان مردم دنیا چنین مفهومی دارد."

4125

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار