menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 ژاوی شخصا با نفرات مد نظرش تماس می‌گیرد  این‌بار هافبک ملی‌پوش میلان

ژاوی شخصا با نفرات مد نظرش تماس می‌گیرد/ این‌بار هافبک ملی‌پوش میلان

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی جوان و اسپانیایی آبی و اناری پوشان شهر بندری بارسلون کماکان مرد نخست خریدهای این باشگاه کاتالانی است و در ماجرای در اختیار گرفتن هافبک ساحل عاجی روسونری نیز ژاوی هرناندز شخصاً وارد عمل شده است.

به گزارش فوتبالی،  متئو مورتو، روزنامه‌نگار معتبر و سرشناس ایتالیایی اعلام کرد: ژاوی هرناندز با فرانک کسیه، هافبک تیم ملی فوتبال ساحل عاج و باشگاه آث میلان ایتالیا تماس گرفته است تا این بازیکن را راهی نیوکمپ و تیم بارسلونا کند.

این بازیکن بیست و پنج ساله در هفته‌های اخیر به شدت با انتقال به بارسلونا در ارتباط بوده است و اخبار و شایعات پیرامون این ملی‌پوش آفریقایی و انتقالش به نیوکمپ همچنان در حال افزایش است.

از سوی دیگر، حواشی و ماجراهای فرانک کسیه با باشگاه آث میلان ایتالیا همچنان ادامه دارد؛ زیرا تاکنون از امضای قرارداد جدید و تمدید قرارداد خود با مدیران روسونری خودداری کرده است. همین موضوع نیز باعث شده است تا این هافبک ملی‌پوش ساحل عاجی توسط هواداران میلانی در ورزشگاه و در محل برگزاری مسابقات تیمش هو شود.

اگر شرایط به همین منوال باقی بماند، فرانک کسیه در پایان رقابت‌های فصل جاری لیگ‌های اروپایی، به عنوان بازیکن آزاد و بدون قرارداد با تیمی، به باشگاه جدیدی نقل مکان خواهد کرد.

9404

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار