menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 سبقت سریع السیر وحید امیری از میلاد سرلک

سبقت سریع السیر وحید امیری از میلاد سرلک

پایگاه خبری فوتبالی- با مصدومیت میلاد سرلک، وحید امیری حالا صدرنشین بیشترین دقایق بازی در پرسپولیس است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ورزش سه، یکی از اتفاقات مهم بازی پرسپولیس و مس رفسنجان، مصدومیت میلاد سرلک بود که باعث شد او در دقیقه 32 از زمین بازی خارج شود و جای خود را به علی شجاعی بدهد.

نکته جالب درباره سرلک این است که او در این بازی برای بیستمین بار در این فصل فیکس بود و برای چهارمین بار از زمین تعویض شد. چهار تعویض قبلی سرلک پس از دقیقه 75 بود و او در سایر بازیها 90 دقیقه کامل در زمین حضور داشت. اما این بار مصدومیت سبب شد تا پیش از سوت پایان نیمه اول از زمین بیرون برود.

این در حالی است که تعویض سرلک باعث شد تا وحید امیری با حضور 90 دقیقه‌ای، به صدر جدول صعود کند. حالا امیری از مجموع 1800 دقیقه این فصل، 1744 دقیقه برای پرسپولیس بازی کرده و میلاد سرلک 1726 دقیقه بازی را دارد که رکورد ویژه ای محسوب می‌شود.

در بین 10 بازیکن تیم یحیی گل‌محمدی با بیشترین دقایق بازی، حضور سیدجلال حسینی جالب توجه است. او در 40 سالگی این جایگاه را به دست آورده و حتی بالاتر از مهدی عبدی قرار دارد تا همچنان جزو مهره‌های مورد اعتماد کادرفنی باشد.

نکته‌ای که رکورد امیری و سرلک را حائز اهمیت می‌کند، این است که آنها به صورت مستمر در تیم ملی هم حضور داشته‌اند و به خصوص امیری، مهره ثابت تیم دراگان اسکوچیچ نیز بوده است.


6641

منبع: ورزش سه
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار