menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

حمایت ژاوی از مسی پس از خراب کردن پنالتی مقابل رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی - ژاوی هرناندز سرمربی 42 ساله بارسلونا به حمایت از لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی پاریسن ژرمن پرداخت. 

به گزارش فوتبالی، سه شنبه شب از دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم پاریسن ژرمن و رئال مادرید در استادیوم پارک دو پرنس به مصاف هم رفتند. در این بازی پاریسن ژرمن اکثرا تیم برتر میدان بود و در نهایت موفق شد با گل دقیقه 90+4 کیلیان امباپه، به پیروزی باارزش یک بر صفر دست پیدا کند. اما پاریسی‌ها در جریان این دیدار خیلی زودتر می‌توانستند به گل برسند. در دقیقه 62 دنی کارواخال روی امباپه مرتکب خطای پنالتی شد، اما ضربه لیونل مسی توسط تیبو کورتوا مهار شد. 

به نقل از مارکا، ژاوی هرناندز سرمربی بلوگرانا و هم بازی سابق مسی، در این باره در کنفرانس خبری گفت: "اینکه مسی باشید و برای پاریسن ژرمن بازی کنید، عادی است که مردم از او انتقاد می‌کنند. اگر هواداران پاریس فقط روی ضربه پنالتی تمرکز کرده باشند، پس طبیعی است که مورد هجوم انتقادات قرار بگیرد، اما من برای لیونل بهترین‌ها را آرزو می‌کنم. او دوست من است و باتوجه به افتخاراتی که با بارسا به ارمغان آورده، همچنان برای من بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است."

مسی در تابستان گذشته به خاطر مشکلات مالی بارسلونا، از این تیم جدا شد و به پاریسن ژرمن پیوست.

4416

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار