menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 اظهارات فرشته کریمی بعد از برد تیم ملی فوتسال زنان مقابل ازبکستان

اظهارات فرشته کریمی بعد از برد تیم ملی فوتسال زنان مقابل ازبکستان

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن تیم ملی فوتسال زنان ایران بعد از برد این تیم مقابل ازبکستان گفت: ازبک‌ها از نظر بدنی ما را تحت فشار قرار دادند.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتسال زنان ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت کافا با نتیجه ۵ بر ۲ ازبکستان را شکست داد.

فرشته کریمی ملی پوش ایران که در این مسابقه موفق شد یک گل به ثمر برساند، بعد از پایان دیدار گفت: بازی خوبی بود. بعد از سال‌ها در مسابقه حاضر شدیم. اردوی زیادی نداشتیم و هنوز به هماهنگی نرسیده ایم.

وی ادامه داد: زمان زیادی نیاز است که به هماهنگی و تیمی که قهرمان آسیا شد برسیم. حتماً به شرایط ایده آل خواهیم رسید چرا که ایرانی‌ها غیرت و معرفت دارند. امروز مقابل ازبکستان با جان و دل بازی کردیم.

ملی پوش فوتسال زنان تاکید کرد: بازی سختی بود، ازبک ها از نظر بدنی خیلی تیم را تحت فشار قرار دادند. سایر تیم‌ها نیز خوب هستند و امیدوارم با پیروزی قهرمان مسابقات شویم.


6641

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار