menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 کرار جاسم  تیم ملی عراق شخصیت قدرتمندی ندارد

کرار جاسم: تیم ملی عراق شخصیت قدرتمندی ندارد

پایگاه خبری فوتبالی- کرار جاسم درباره عملکرد تیم ملی فوتبال عراق در دیدارهای مرحله نهایی انتخابی جام جهانی صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، کرار جاسم، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال عراق و باشگاه نفت مسجدسلیمان به خبرگزاری شفق نیوز عراق گفت: تیم ملی فوتبال عراق در سالیان اخیر همه را خیره می‌کرد و حتی در بازی‌های دوستانه نیز این‌گونه بود. امروز شاهد هستیم که این تیم فاقد شخصیت قدرتمندی است.

این بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال عراق افزود: تیمی که دارای تاریخ و افتخار است امروز به تیمی متواضع تبدیل شد. بازیکنانی زیادی از لیگ عراق به تیم ملی فراخوانده شدند که برخی از آنها شایسته بازی در این تیم نیستند. هرچند بازیکنانی نامدار و تاثیرگذار در باشگاه‌شان هستند. بازیکنان عراقی شاغل در تیم‌های خارجی توان فنی تیم ملی را افزایش می‌دهند و برخی از آنها خود را در دیدارهای اخیر اثبات کردند. تیم عراق نیازمند توجه بیشتر و برنامه بهتر است. این تیم باید تشنه کسب نتایج خوب در دیدارهای بین‌المللی و بازگشت به شرایط قبلی باشد.

عراق با 4 امتیاز در رده پنجم جدول گروه A  مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 در قاره آسیا قرار دارد. در این گروه ایران با 16 امتیاز صدرنشین است.


6641

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار