menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 فاش شدن جمله عجیب سرمربی آتالانتا به رونالدو پس از پایان بازی

فاش شدن جمله عجیب سرمربی آتالانتا به رونالدو پس از پایان بازی

پایگاه خبری فوتبالی - جیانپیرو گاسپرینی سرمربی آتالانتا فاش کرد که پس از پایان بازی تیمش برابر منچستریونایتد، با کریستیانو رونالدو صحبت‎‌هایی رد و بدل کرده است. 

به گزارش فوتبالی، شب گذشته دو تیم آتالانتا و منچستریونایتد از چهارچوب هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه برگامو به مصاف هم رفتند. در این دیدار جذاب، آتالانتا موفق شد دو بار از شیاطین سرخ پیش بیافتد، اما رونالدو دو گل به ثمر رساند تا او و هم تیمی‌هایش، با امتیاز از ایتالیا خارج شوند. این فوق ستاره 36 ساله پرتغالی در دیدار رفت دو تیم نیز موفق شد گل پیروزی تیمش را به ثمر برساند. 

به نقل از سایت گل، گاسپرینی پس از پایان بازی به سراغ رونالدو رفت و با او به صحبت پرداخت. سرمربی آتالانتا پس از پایان بازی به اسکای ایتالیا گفت: "در پایان بازی من با رونالدو صحبت کردم. او یک بازیکن بسیار بی نظیر است و برای بعضی از تیم‌ها، یک مشکل جدی به شمار می‌رود. داشتن چنین مشکلی زیباست. او خیلی کم به خارج از چهارچوب شوت می‌زند. نصف وقت‌ها او گل می‌زند و بعضی وقت‌ها دروازه‌بانان توپ را دفع می‌کنند. با حالت شوخی به او گفتم که 'می‌دانی در ایتالیا ما چی می‌گوئیم؟ می‌گوئیم برو به جهنم!"

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار