menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 افشاگری در برنامه تلویزیونی پرتغال  طارمی می‌خواست به بنفیکا برود

افشاگری در برنامه تلویزیونی پرتغال/ طارمی می‌خواست به بنفیکا برود

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از کارشناسان برنامه‌های تلویزیونی در پرتغال اعلام کرد مهدی طارمی مهاجم ایرانی قصد داشته به تیم بنفیکا برود اما در نهایت تیم پورتو را انتخاب کرده است.

به گزارش فوتبالی، «ژوزه کالادو» بازیکن سابق تیم فوتبال بنفیکا که میهمان یک برنامه در CMTV پرتغال بود، مدعی شد مهدی طارمی قصد داشت به تیم بنفیکا برود.

طارمی مهاجم تیم ملی ایران در اولین تجربه بازی در اروپا، ابتدا به تیم ریوآوه پرتغال رفت و در آنجا عملکرد بسیار خوبی داشت. او در سال نخست بازی در پرتغال، به عنوان مشترک آقای گلی رسید و سپس راهی تیم پورتو شد.

طارمی امسال دومین فصل حضورش در پورتو و سومین فصل حضورش در فوتبال پرتغال را تجربه می‌کند. این مهاجم تیم ملی ایران یک گل در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده است و چهار گل و یک پاس گل هم در لیگ پرتغال از خود بر جای گذاشته.


7474

منبع: مهر
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار