menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 پس از کسب عنوان چهارمی آسیا؛ سرمربی تیم والیبال بانوان سایپا  بازیکنانم خسته بودند

پس از کسب عنوان چهارمی آسیا؛ سرمربی تیم والیبال بانوان سایپا: بازیکنانم خسته بودند

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم والیبال بانوان سایپا بعد از شکست تیمش در دیدار رده بندی مسابقات باشگاه‌های آسیا گفت: بازیکنان خسته بودند و حس کردم اگر فشار مضاعف به آنها بیاروم، آسیب می‌بینند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، مریم السادات هاشمی پس آخرین مسابقه تیم سایپا در باشگاه‌های زنان آسیا در کشور تایلند، گفت: امروز برای کسب مقام سومی به مصاف نماینده تایلند میزبان این رقابت‌ها رفتیم و با پذیرش شکست سه بر صفر، در جایگاه چهارم آسیا قرار گرفتیم.

وی با بیان اینکه واقعا بازیکنان سایپا خسته شده بودند، گفت: امروز احساس کردم اگر فشار مضاعف به بازیکنان بیاروم، آسیب می‌بینند. در شش مسابقه این رقابت‌ها تعداد مشخصی بازیکن به میدان رفتند و خیلی خسته شده بودند.

سرمربی تیم والیبال سایپا با یادآوری این‌که تمام بازیکنان به تیم کمک کردند، گفت: اما در مجموع فشار بازی‌ها بر روی بازیکنان اصلی تیم بود.

وی با تبریک مقام چهارمی سایپا خاطرنشان کرد: بازیکنان در این رقابت‌ها خوب جنگیدند و کسب مقام چهارمی را به آنان تبریک می‌گویم.

هاشمی تاکید کرد: همینکه در بین چهار تیم برتر آسیا قرار گرفتیم، موفقیت برای والیبال بانوان ایران است و انشاالله نماینده ایران در دوره بعدی موفق به کسب سکو شود و در بین سه تیم برتر این رقابت‌ها قرار گیرد.



۴۱۵۴

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار