پایگاه خبری فوتبالی - هافبک کروات نراتزوری بار دیگر به شیاطین سرخ مرتبط شده است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از نشریه گاتزتا دلو اسپورت، مارسلو بروزوویچ یکی از ارکان اصلی اینتر میلان در قهرمانی فصل گذشته این تیم بود و قراردادش با افعی ها کمتر از ۱۲ ماه دیگر به اتمام می رسد.
نشریه گاتزتا دلو اسپورت چاپ ایتالیا به وضعیت این بازیکن پرداخته است. گفته میشود بروزوویچ برای تمدید قرارداد خود دستمزد سالانه ۶ میلیون یورو را درخواست کرده است.
نمایندگی هافبک کروات را آژانسی به نام اپیک تیم بر عهده دارد و روزنامه ایتالیایی خاطر نشان کرده باید به پیشنهادات خارجی که اپیک تیم دریافت می کند توجه بسیار زیادی شود.
این جاست که نام منچستر یونایتد ذکر شده و ادعا شده تیم اوله گونر سولشر وضعیت بروزوویچ را به دقت ارزیابی کرده است. هر چند گازتا می گوید شیاطین سرخ تصمیم گرفته اند تا خرید این هافبک ۲۸ ساله را به تاخیر بیندازند و دلیل آن هم گفته نشده است.
هر چند منچستر یونایتد خرید این بازیکن را به تاخیر انداخته، اما گاتزتا هشدار می دهد که مشخص نیست یونایتد به عنوان یک مسکن موقتی از او یاد می کند یا خیر و مدعی شده ممکن است این تیم انگلیسی دوباره در آینده وضعیت بروزوویچ را مورد بررسی قرار دهد.
9404