به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس، تیم فوتبال پدیده که این روزها تحت هدایت رضا مهاجری تمرینات خود را در مشهد برگزار میکنند امروز با چالش جدیدی مواجه شد.
بازیکنان تیم پدیده که هنوز وضعیت قرارداد و پیشپرداخت آنها برای فصل جدید مشخص نیست امروز در محل تمرین این تیم حاضر شدند اما اعلام کردند تا زمان روشن نشدن وضعیت آنها تمرین نخواهند کرد.
بعد از این اتفاق رضا مهاجری با بازیکنان این تیم صحبت کرد و از آنها خواست تا به برگزاری تمرینات ادامه دهند اما در نهایت باز هم بازیکنان راضی به تمرین نشدند.
در ادامه خداداد عزیزی بازیکن اسبق تیم خراسان و تیم ملی ایران که به تازگی به عنوان مشاور مدیرعامل پدیده منصوب شده است در محل تمرین حاضر شد و بعد از گفتوگو با بازیکنان از آنها خواست تا تمرینات را پیگیری کنند.
عزیزی با بازیکنان اعلام کرد باشگاه قرار است تا پایان هفته مطالبات بازیکنان را پرداخت کند و مشکلات مالی آنها حل خواهد شد. بعد از این اتفاق بود که تمرین امروز پدیدهاییها با کش و قوس فراوان برگزار شد.
۴۱۵۴