پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن تیم ملی فوتسال ایران گفت: اگر در بازی های آینده به شیوه بازی با آمریکا عمل کنیم مجازات خواهیم شد.
وی افزود: در دو بازی آن چیزی را که شایسته فوتسال ما بود به طور کامل نشان ندادیم و اگر قرار باشد در بازی های بعدی با این کیفیت بازی کنیم مجازات سختی خواهیم شد و صعود نمی کنیم.
جاوید با بیان اینکه باید در ادامه رقابت ها بهتر از این ظاهر شویم تاکید کرد: شش امتیاز گرفتیم اما کیفیت واقعی را نشان ندادیم. امیدواریم از بازی با آرژانتین شروع بهتری برای ادامه مسابقات داشته باشیم.
بازیکن تیم ملی فوتسال ایران در مورد اینکه آیا استراتژی ایران دوم شدن در گروه است تا در مسیر سادهتری قرار بگیرد گفت: در مورد دوم شدن در گروه، کسی صحبتی با ما نکرده است. هدفمان این است که به عنوان سرگروه یا تیم دوم بالا برویم. ما منتظریم که ببینیم استراتژی کادر فنی چیست.
6641