menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

مجیدی به دنبال تکرار تاریخ در امارات(عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- فرهاد مجیدی امیدوار است که تاریخ برای او و تیمش، بعد از حدود 22 سال، مجددا تکرار شود.

به گزارش فوتبالی، مجیدی در حالی برای اولین بار در مقام سرمربی مقابل الهلال و ستاره‌هایش قرار خواهد گرفت که به عنوان بازیکن استقلال، سابقه گلزنی به تیم سرشناس عربستانی را دارد.

6 اسفند سال 1377 – 22 سال و 6 ماه و 15 روز قبل – و زمانی که هنوز خبری از لیگ قهرمانان آسیا نبود و بازیها تحت عنوان جام باشگاههای آسیا برگزار می‌شد، استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاهها به مصاف الهلال رفت.

آن زمان بازیهای این مرحله به صورت گروهی انجام می‌شد و استقلال در منطقه غرب آسیا، با الهلال و العین و کپه داغ ترکمنستان همگروه شد.

تصویر تلویزیونی گل فرهاد مجیدی به الهلال

استقلال در اولین بازی‌اش در مرحله یک چهارم نهایی، در امارات به مصاف الهلال رفت و در حالی با نتیجه 1-2 حریفش را شکست داد که گل اول استقلال توسط فرهاد مجیدی زده شد و گل سیروس دین‌محمدی هم باعث شد که تک گل بشار عبدالله، ارزشی برای الهلال نداشته باشد.

حالا مجیدی امیدوار است دوباره بازی مقابل الهلال در امارات، برای او و تیمش خوش‌یمن باشد و آبی‌ها بتوانند به جمع هشت تیم برتر آسیا برسند.


1984

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار