پایگاه خبری فوتبالی- گل گهر تیم مورد علاقه بازیکن تکنیکی پرسپولیس محسوب میشود.
به گزارش فوتبالی، قبل از شروع بازی امشب پرسپولیس و گل گهر به این نکته اشاره کرده بودیم که مهدی ترابی برای این بازی انگیزه زیادی دارد چرا که این بازیکن ملیپوش در هر دو بازی قبلیاش مقابل تیم سیرجانی موفق به گلزنی شده بود و امیدوار است که امشب هم بتواند دروازه این تیم را باز کند.
ترابی خیلی زود به هدفش رسید. در دقیقه 10 بازی، سانتر احسانن پهلوان از جناح چپ گل گهردر حالی به امید عالیشاه رسید که محمد آقاجانپور روی او مرتکب خطا شد تا داور اعلام پنالتی کند. پس از اعلام پنالتی توسط اشکان خورشیدی مهدی ترابی پنالتی زن اول این تیم پشت توپ قرار گرفت و با یک شوت زمینی و در شرایطی که علیرضا حقیقی مسیر توپ را درست تشخیص داده بود، پنالتیاش را تبدیل به گل کرد تا باز هم در گلزنی به گل گهر موفق باشد و به نوعی مقابل این تیم هت تریک کرده باشد.
تراتبی تا قبل از دقیقه 30 بازی یک گل دیگر هم وارد دروازه این تیم کرد تا نشان دهد متخصص گلزنی به گل گهر است و این بار با یک شوت فنی و زیبا، حقیقی را برای دومین بار تسلیم کرد.
7655