menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 سخندان  داور اردنی قابل اطمینان نیست

سخندان: داور اردنی قابل اطمینان نیست

پایگاه خبری فوتبالی- پیشکسوت داوری معتقد است محمد توما، قاضی دیدار ایران و هنگ کنگ، در ۳ سال اخیر قضاوت‌های پرحاشیه‌ای داشته است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، رضا سخندان، داور پیشکسوت بین‌المللی فوتبال، درباره انتخاب داور اردنی برای دیدار تیم ملی ایران و هنگ کنگ اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های اصلی این داور، دوندگی بالای او است. البته او در ۳ سال اخیر قضاوت‌های ناامیدکننده به خصوص برای نماینده‌های ایران را داشته است اما بدترین قضاوت او در چند سال اخیر، همان بازی افتتاحیه جام ملت‌های آسیای قبلی بود که تا مدت‌ها کلی حرف و حدیث به جای گذاشت.

وی ادامه داد: با توجه به حضور نمایندگان کشورهای عربی در کمیته داوران، چنین داورانی مثل محمد توما با رابطه به این سطح رسیدند و حتی قضاوت بد هم نتوانسته آن‌ها را تنزل دهد. روابط باعث شده تا به داوران شایسته ایرانی، استرالیایی و آسیای شرقی کمتر قضاوت برسد و در اکثر بازی‌ها، این داوران عرب زبان باشند که انتخاب شوند. در مجموع او داور قابل اطمینانی نیست و بازیکنان ایرانی هم باید حواسشان باشد که دست او آتو ندهند و کار خودشان را در زمین انجام دهند.


7474

منبع: ایسنا
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار