menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 وینگر آرسنال خواستار بازگشت به چلسی شد

وینگر آرسنال خواستار بازگشت به چلسی شد

پایگاه خبری فوتبالی - ویلیان پس از گذشت یک فصل بسیار بد در آرسنال، حالا می‌خواهد بار دیگر به چلسی بازگردد. 

به گزارش فوتبالی، تابستان گذشته با وجود تلاش سخت آبی‌های لندن برای تمدید قرارداد ویلیان، این وینگر برزیلی با عقد قراردادی سه ساله به توپچی‌ها پیوست، اما اصلا نتوانست در این باشگاه خوب ظاهر شود و در سی و هفت بازی برای آرسنال، تنها یک گل به ثمر رساند، تا هواداران این تیم به شدت به عملکرد ویلیان سی و دو ساله اعتراض کنند. 

به نقل از اسکای اسپورتس، چند باشگاه اروپایی و همچنین باشگاه آمریکایی دیوید بکام (اینتر میامی)، به شدت به جذب ویلیان علاقه‌مند هستند، اما اولویت این بازیکن، بازگشت به استمفورد بریج است. ویلیان تا سال 2023 با توپچی‌ها قرارداد دارد، اما به نظر می‌رسد که حتی این باشگاه هم مایل به ترانسفر کردن وینگر برزیلی خود باشد، چون توپچی‌ها تابستان شلوغی را در پیش رو دارند.

هفته گذشته باشگاه آرسنال رسما اعلام کرد، داوید لوئیز بعد از به پایان رسیدن قراردادش در ماه ژولای، این باشگاه را ترک خواهد کرد و ویلیان نیز دیگر بازیکنی است که نمی‌خواهد فصل بعد در ورزشگاه امارات بازی کند. مارتین اودگار و دنی سبایوس هم با به پایان رسیدن قراردادشان، به رئال مادرید بازخواهند گشت.

4416

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار