menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 لواندوفسکی  دیوانه روبرتو باجو بودم  اینتر با شایستگی قهرمان ایتالیا شد

لواندوفسکی: دیوانه روبرتو باجو بودم/ اینتر با شایستگی قهرمان ایتالیا شد

پایگاه خبری فوتبالی - روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی باشگاه بایرن مونیخ اذعان کرد که برای دوستش وویچک شزنی در یوونتوس احساس تاسف می‌کند، اما معتقد است که اینتر میلان با شایستگی قهرمان سری آ شد. لواندوفسکی در ادامه صحبت‌های خود از روبرتو باجو به عنوان اولین اسطوره خود نام برد.

به گزارش فوتبالی، هفته گذشته اینتر میلان موفق شد پس از یک دهه، به سلطه یوونتوس در سری آ پایان دهد و قهرمان لیگ شود. این اولین اسکودتو نراتزوری پس از سال 2010 بود. 

حال ماشین گلزنی باواریایی‌ها در گفت و گویی با توتواسپورت در مورد احتمال بازی کردنش در ایتالیا گفت: "روبرتو باجو اولین اسطوره من بود. من بازی‌های او را برای ایتالیا مشاهده می‌کردم و به نوعی دیوانه آن بودم. تکنیک، قدرت دریبلینگ و گل‌هایش بی نظیر بودند. من الساندرو دل پیرو را هم به خوبی به یاد می‌آورم و بازی‌هایش در یوونتوس در خاطر دارم. سری آ لیگ تاکتیکی و تدافعی است. گل زدن در ایتالیا کار دشواری است، البته این موضوع در آلمان، اسپانیا و انگلستان نیز صدق می‌کند. من برخی از بازیکنان سری آ را می‌شناسم، زیرا در مقابل آن‌ها در لیگ قهرمانان اروپا بازی کردم. حقیقت این است که من با بایرن مونیخ قرارداد دارم و البته در این باشگاه راحت هستم."

لواندوفسکی در مورد نوزدهمین قهرمانی اینتر در سری آ نیز گفت: "برای شزنی متاسفم. او دوست و هم تیمی من در لهستان است، اما اینتر لایق قهرمانی بود و آن‌ها نشان دادند که تیم فوق‌العاده‌ای هستند. 

4416

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار