نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
کومان  حتی داورها نیز نمی‌دانند که در چه زمانی خطای هند اعلام کنند

کومان: حتی داورها نیز نمی‌دانند که در چه زمانی خطای هند اعلام کنند

پایگاه خبری فوتبالی - رونالد کومان سرمربی بارسلونا اذعان کرد که نه او و نه داوران از قوانین هند کاملا اطلاع دارند. 

به گزارش فوتبالی، شب گذشته رئال مادرید در دیدار مقابل سویا با تساوی 2-2 متوقف شد. یکی از جنجالی‌ترین اخبار در شبانه روز گذشته، اعلام خطای هند ادر میلیتائو در محوطه جریمه بود که باعث به وجود آمدن جنگ و جدل‌های زیادی شد. 

به نقل از مارکا، رونالد کومان سرمربی سابق تیم ملی هلند در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با لوانته گفت: "اگر رئال مادرید از داوری شکایت می‌کند، به من مربوط نیست و مشکل خودشان است. ما و بازیکنان از قوانین کامل خطای هند مطلع نیستیم و حتی داوران نیز شک و تردید‌هایی در این باره دارند. البته این مشکل فقط به اسپانیا مرتبط نمی‌شود، در دیگر لیگ‌ها نیز چنین مشکلی وجود دارد."

کومان در خصوص کورس قهرمانی لالیگا گفت: "ما تا آخرین لحظه برای فتح لیگ خواهیم جنگید. سرنوشت در دستان ما نیست، اما نمی‌توانیم اشتباهی مرتکب شویم. من فقط بیست دقیقه ابتدایی بازی رئال مادرید و سویا را نگاه کردم و بعد تصمیم گرفتم تا بازی یوونتوس برابر میلان را مشاهده کنم. دیدن بازی رئال مادرید و سویا کمی با اضطراب من می‌شد. ترجیح می‌دهم یک بازی دیگر را تماشا کنم و بعد از پایان آن، در مورد مطالعه کنم."

4416


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار