menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 باشگاه استقلال در انتظار لیست فرهاد مجیدی

باشگاه استقلال در انتظار لیست فرهاد مجیدی

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال پس از اعلام لیست از سوی فرهاد مجیدی اقدام به مذاکره برای تمدید قرارداد بازیکنان این تیم خواهد کرد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، پس از صعود تیم فوتبال استقلال به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا هواداران این تیم خواهان مشخص شدن شرایط بازیکنانی شدند که در پایان فصل قراردادشان به پایان می‌رسد.

باشگاه استقلال قبل از شروع لیگ قهرمانان آسیا از فرهاد مجیدی خواسته بود لیست بازیکنان مدنظر خودش را بدهد که سرمربی استقلال اعلام کرد پس از این رقابت‌ها لیست خود را خواهد داد.

با وجود بازگشت استقلال از عربستان، مجیدی ترجیح داده که برای حفظ تمرکز تیم فعلا لیستی به باشگاه ندهد. به همین دلیل، مسئولان استقلال بدون نظر سرمربی تیم مذاکرات را آغاز نمی‌کنند و منتظر لیست مجیدی هستند.


6641

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار