menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

باشگاه پرسپولیس جریمه 20 هزار دلاری را تکذیب کرد/ جای نگرانی نیست

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه پرسپولیس اخبار منتشر شده درباره جریمه 20 هزار دلاری از سوی ای اف سی را تکذیب کرد.

به گزارش فوتبالی، شهریار مغانلو در بازی شب گذشته گوا و پرسپولیس که با برتری چهار بر صفر شاگردان یحیی گل محمدی به اتمام رسید به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی شد اما غیبت وی در نشست خبری پس از این مسابقه این شائبه را به وجود آورد که احتمال دارد طبق قوانین ای اف سی باشگاه پرسپولیس و این بازیکن 20 هزار دلار جریمه شوند.

 خبرگزاری ایسنا نیز با انتشار گزارشی به این موضوع پرداخته بود و اعلام کرد بر اساس بند 3 ماده 35 قوانین فصل 2021 لیگ قهرمانان آسیا جریمه 20 هزار دلاری خواهد شد.

پس از انتشار این خبر علیرضا اشرف مدیر رسانه ای پرسپولیس در گفت و گویی نسبت به انتشار این خبر واکنش نشان داد و گفت: " از ابتدای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در این فصل که ما در هند هستیم بهترین بازیکن زمین بعد از هر بازی انتخاب شده است ولی هیچ الزامی برای حضور بازیکن در نشست خبری وجود ندارد، حتی خود من بابت این موضوع از مسئولان برگزاری مسابقات سوال کردم که آیا حضور در نشست خبری الزامی است که اعلام کردند هیچ اجباری وجود ندارد و فقط باید سرمربی در این نشست شرکت کند و چیزی که ای اف سی اعلام کرده است را ما اجرا کردیم."

اشرف در ادامه تصریح کرد: " مصاحبه امید عالیشاه در نشست خبری نبود و کنار زمین صحبت کرد، جایی که عالیشاه ایستاد و صحبت کرد میکسدزون نشست خبری نیست و میکسدزون بعد از بازی بود که با دوربین ای اف سی صحبت کرد و چون شهریار مغانلو زودتر تعویض شده بود از بازیکنان داخل زمین یکی را برای مصاحبه کنار زمین انتخاب کردند و با توجه به این موارد، باشگاه پرسپولیس تخلفی در این زمینه انجام نداده است و نگرانی از این بابت وجود ندارد" .

7655

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار