پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه الهلال عربستان بعد از برکناری «رازوان لوچسکو»، سرمربی سابق تیم المپیک برزیل را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کردند.
سران تیم الهلال بعد از باخت این تیم مقابل تیم نادی ضمک تصمیم به اخراج لوچسکو گرفتند. الهلال در پایان هفته هجدهم لیگ عربستان با ۳۳ امتیاز بعد از تیمهای الشباب و الاهلی، در رده سوم جدول قرار دارد.
لوچسکو در حالی از سمتش برکنار شد که با این تیم در سال ۲۰۱۹ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کرده بود.
انتخاب میکاله هم در حالی صورت گرفت که وی سابقه هدایت تیم المپیک برزیل و قهرمانی با این تیم در جهان را دارد. میکاله مدتی به عنوان سرمربی جوانان الهلال مشغول به کار بود و حالا جانشین لوچسکو شده است.
میکاله یکی از مربیانی بود که بعد از جدایی «برانکو ایوانکوویچ» از پرسپولیس از وی به عنوان گزینه نشستن روی نیمکت این تیم ایرانی یاد میشد.
6641