menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 سرجینیو دِست  در بارسلونا اعتماد به نفس ندارم

سرجینیو دِست: در بارسلونا اعتماد به نفس ندارم!

پایگاه خبری فوتبالی – دست اعلام کرده در بارسلونا اعتماد به نفس ندارد و دوست دارد اعتماد به نفسش برگردد.

به گزارش فوتبالی، دست که یکی از جدیدترین بازیکنان بارسلونا است و امسال اولین فصل حضورش در جمع آبی و اناری‌ها را می‌گذراند هنوز نتوانسته نمایش درخشانی در این تیم داشته باشد. او دلیل این مسئله را کمبود اعتماد به نفس می‌داند و دوست دارد با بازیابی آن بتواند در بارسلونا بدرخشد.

دست در گفت و گو با La Liga World گفته: برای من اعتماد مهم است که اعتماد به نفسم برگردد زیرا در حال حاضر اندکی خودم را بی‌اعتماد به نفس احساس می‌کنم.

دست در ادامه گفته: این مسئله مهم ترین چیز برای من در حال حاضر است. برگرداندن اعتماد به نفس و بازی کردن مانند قبل. فکر می‌کنم پتانسیل بالایی دارم.

رونالد کومان در کنفرانس خبری پیش از دیدار امشب بارسلونا درباره دست گفته: سرجینیو بازی‌های زیادی انجام داده و امسال تازه اولین فصل حضور او در بارسلونا است. او بازیکن جوانی است و شرایط برای چنین بازیکنانی در ابتدا سخت است. او مصدوم بوده اما سلامتی خود را باز یافته و در بازی آینده تصمیم می‌گیرم درون زمین حضور پیدا کند یا خیر. امیدوارم مشکلی نداشته باشد و به ریتم پیشین خود برگردد.

1101

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار