menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مربی ایتالیا از موفقیت آبی‌پوشان می‌گوید  ۲ سال است روی فوتبال هجومی کار می‌کنیم

مربی ایتالیا از موفقیت آبی‌پوشان می‌گوید: ۲ سال است روی فوتبال هجومی کار می‌کنیم!

خبرگزاری فوتبالی – مربی تیم ایتالیا پس از برد شاگردانش مقابل لهستان از فوتبال هجومی این روزهای ایتالیا گفت.

به گزارش فوتبالی، آلبریکو ایوانی، دستیار کونته که در غیاب این سرمربی هدایت ایتالیا را مقابل لهستان بر عهده گرفته بود پس از پایان بازی به خبرنگاران گفت: این فرهنگ ما است. ایتالیا در لحظات سخت بهترین نمایش خود را نشان می‌دهد و بیشتر متحد می‌شود. این چیزی است که قبل از بازی از بازیکنان درخواست کردم و آن‌ها هم فو‌ق‌العاده بازی کردند. وضعیت روبرتو مانچینی؟ ما همچنان به تفکر فوتبال هجومی پای‌بند هستیم و روبرتو ۲ سال است که روی این مسئله کار می‌کند. وقتی بر چیزی در دراز مدت پافشاری می‌کند، پاداش آن را دریافت می‌‌کنید. بین دو نیمه با او صحبت کردم. او گفت شایسته به ثمر رساندن گل‌های بیشتر بودیم و باید در زمین حریف تاثیرگذاری بیشتری داشته باشیم اما مجموع نمایش‌مان خوب بود.

ایوانی در ادامه افزود: حضور بازیکنان تازه وارد چون لوکاتلی و باستونی؟ ما بازیکنان جوان در حال رشد که تجربه کسب می‌کنند و مانند کارکشته‌ها بازی می‌کنند را در اختیار داریم. صدرنشینی‌مان در جدول؟ ما می‌خواهیم بازی به بازی پیش برویم. باید برنده می‌شدیم. این کار را با تمام مشکلات انجام دادیم. حالا می‌خواهیم انرژی‌مان را بهبود ببخشیم و در صدر جدول کار را تمام کنیم.

1101

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار