menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مذاکره پرسپولیس با مهدیخانی به کجا رسید

مذاکره پرسپولیس با مهدیخانی به کجا رسید؟

خبرگزاری فوتبالی- باشگاه پرسپولیس درمذاکرات خود با مهاجم لژیونر ایرانی نتوانست به نتیجه مثبتی برسد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از خبرگزاری فارس، باشگاه پرسپولیس در روند جذب بازیکن جدید فعلا نتوانسته به توفیقی دست پیدا کند.

ظاهرا مشکلات مالی یکی از دلایل عدم جذب بازیکن شده است. یکی از گزینه های سرخپوشان مهدی مهدیخانی است. بازیکنی که از شهرخودرو راهی واراژدین کرواسی شد و اکنون مورد توجه پرسپولیس قرار گرفته است.

در مذاکراتی که مدیربرنامه های این بازیکن با مسئولان باشگاه داشته به آنها اعلام می کند باید مبلغ 50 هزار یورو به عنوان رضایتنامه به تیم کروات بدهند اما ظاهرا باشگاه پرسپولیس نمی تواند این پول را هزینه کند و فعلا روند مذاکرات با این بازیکن متوقف شده است.

از سوی دیگر روند مذاکرات با قوچان نژاد هم مثبت پیش نرفت. بازیکن زووله هلند البته از حضور در پرسپولیس استقبال کرده بود اما مبلغ درخواستی او مانع از ادامه مذاکرات شد. ظاهرا او مبلغی در حدود 600 هزار یورو درخواست کرده بود.

کادرفنی پرسپولیس با توجه به محرومیت عیسی آل کثیر به دنبال جذب مهاجم است و با توجه به اینکه هنوز موفق نشده اند بازیکنی جذب کنند از کنار گذاشتن عیسی آل کثیر از لیست هم خبری نیست.

4731

منبع: فارس
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار