menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

اسکوچیچ: امیدوارم حریفانی مثل بوسنی باز هم در تقویم بازی‌های ایران باشند

خبرگزاری فوتبالی- سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ابراز امیدواری کرد که حریفانی همچون تیم بوسنی باز هم در تقویم بازی‌های دوستانه تیم ایران قرار داشته باشند.

به گزارش فوتبالی و به نقل ازخبرگزاری تسنیم، دراگان اسکوچیچ پس از برتری 2 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل بوسنی که در دیداری تدارکاتی رقم خورد، اظهار داشت: بازی خوب و سطح بالایی بود. امیدوارم در آینده چنین حریفانی در تقویم بازی‌های ایران باشند، چون به ما برای آینده کمک می‌کنند و باعث می‌شوند تیم هماهنگ‌تر شود. مطمئناً اگر از گروه‌مان بالا برویم و در نهایت به جام جهانی برسیم، حریفان‌مان همین‌گونه سطح بالا خواهند بود و حتی بهتر.

وی ادامه داد: امیدوارم فدراسیون برنامه‌ریزی بهتری برای آینده داشته باشد، اردوها و بازی‌های بیشتری داشته باشیم و از این موقعیت‌ها استفاده کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: خیلی خوشحالم به تیم کمک کردم. همه ما تلاش زیادی کردیم که در این بازی با صد درصد توان باشیم و برنده شویم. این برای‌مان خیلی مهم بود و خدا را شکر که توانستیم این کار را انجام بدهیم.

اسکوچیچ عنوان کرد: همه تلاش کردیم و همه می‌خواستیم بهترین بازی را ارائه کنیم. در نیمه اول موقعیتی به حریف ندادیم و چند موقعیت هم داشتیم. برای نیمه دوم چند تعویض داشتیم، گل زدیم و توانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. این بازی به ما در آینده کمک زیادی خواهد کرد.

4731

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار