menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 رضایت سرمربی تیم ملی آرژانتین از ماندن مسی در بارسلونا  یک اتفاق مثبت بود

رضایت سرمربی تیم ملی آرژانتین از ماندن مسی در بارسلونا: یک اتفاق مثبت بود!

خبرگزاری فوتبالی – سرمربی تیم ملی آرژانتینی اعلام کرده ماندن مسی در بارسا را یک اتفاق مثبت می‌داند.

به گزارش فوتبالی، لیونل اسکالونی، سرمربی تیم ملی آرژانتین در جدیدترین گفت و گوی خود گفته: من با لئو پس از حل شدن همه چیز صحبت کردم و او را همراه با آرامش دیدم. از زمانی که او به اردو اضافه شده توانستیم صحبتی طولانی داشته باشیم. او از حضور در تیم ملی خوشحال است. او حالا از حضور در باشگاهش هم راضی است. تمام چیزی که ما از این فاصله می‌خواستیم این بود که همه مسائل برای او حل شود تا او آماده باشد و بازی کند.

اسکالونی در ادامه گفت: برای ما این نکته مثبتی است که در بارسلونا ماند زیرا قادر بود به سرعت بازی کند. او باشگاه را می‌شناخت اما در رابطه با تصمیمش ما دخالتی نداشتیم. نمی‌خواهیم به قلمرو بازیکنان وارد شویم.

سرمربی تیم ملی آرژانیتین در ادامه گفت: می‌خواهیم و آرزو داریم که به خاطر کشورمان به جام جهانی برویم. دلایل زیادی داریم که حضور مسی در حام جهانی هم یکمی از  آن‌ها است. پست مسی؟ او همیشه یک مهاجم است چه به عنوان بازیکن پست شماره ۹ یا هر پست دیگری. فکر نمی‌کنم پست او در بارسا تغییر کرده باشد و او هنوز هم در خط حمله بازی می‌کند.

1101

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار