خبرگزاری فوتبالی- محمدباقر صادقی دروازهبان جدید تیم فوتبال ماشینسازی تبریز مدعی شد کنار گذاشتن او از تیم ذوبآهن فنی نبوده است.
دروازهبان تیم فوتبال ماشینسازی تبریز درباره اتفاقاتی که در ذوبآهن برایش رخ داد، یادآور شد: از نیمفصل دیگر با این تیم نبودم و کنار گذاشتن من از این تیم هم دلیل فنی نداشت. بههرحال اتفاقاتی رخ داد و تصمیماتی گرفته شد که عادلانه نبود، ولی دیگر به گذشته فکر نمیکنم، چون میخواهم فصل خوبی در ماشینسازی داشته باشم.
وی راجع به تغییرات زیاد در ماشینسازی و اینکه برخی معتقدند آنها تیم ضعیفی برای فصل جدید بستهاند، تصریح کرد: من چنین چیزی را قبول ندارم، ماشینسازی بازیکنان جوان و باانگیزهای دارد که میتوانند در لیگ جدید خودشان را نشان دهند. اعتقاد من این است که ماشینسازی در فصل جدید تیم شگفتیساز لیگ برتر خواهد بود.
6641