menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 طارمی ترک عادت نکرد

طارمی ترک عادت نکرد

خبرگزاری فوتبالی- بامداد امروز هفته اول رقابت های لیگ پرتغال برگزار شد.

به گزارش فوتبالی، مهدی طارمی ملی پوش ایرانی تیم پورتو پرتغال که بعد از یکسال درخشش در ترکیب ریوآوه پیراهن پورتو را بر تن کرده است در اولین بازی رسمی خود برای این تیم، علیرغم اینکه دقایق کوتاهی در زمین حضور داشت موفق شد یک پنالتی برای پورتو بگیرد.

پورتو در یکی از مسابقات هفته اول فصل ۲۱-۲۰۲۰ لیگ برتر پرتغال ساعت00:30 دقیقه بامداد امروز یکشنبه برابر براگا به میدان رفت و در نهایت موفق شد با نتیجه 3-1 حریف خود را شکست دهد.

طارمی در این بازی در دقیقه 86 وارد زمین شد و یک دقیقه بعد یک پنالتی را به سود تیمش گرفت و الکس هم تیمی طارمی توپ را وارد دروازه براگا کرد.

طارمی در اولین بازی رسمی خود با پیراهن پورتو فقط یک دقیقه زمان لازم داشت تا اولین پنالتی این فصل را برای تیم جدیدش بگیرد. ملی پوش ایرانی پورتو سال گذشته در ترکیب ریوآوه موفق شده بود 7پنالتی را به سود تیمش بگیرد.




9697

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار