menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 والدز  اخبار جدایی مسی در این مدت مرا اذیت کرد

والدز: اخبار جدایی مسی در این مدت مرا اذیت کرد

خبرگزاری فوتبالی - لیونل مسی در این تابستان با ارسال فکسی به سران باشگاه بارسا خواستار جدایی شده بود. او پس از اینکه حرف و حدیث ها 10 روز به طول انجامید، سرانجام در مصاحبه‌ا‌ی با خبرنگار سایت گل اعلام کرد که از مواضع خود عقب نشسته و در بارسلونا خواهد ماند. ویکتور والدز، دروازه‌بان سابق بارسلونا، در این باره صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، اخبار مربوط به جدایی لیونل مسی هواداران بارسلونا را نگران کرده بود تا اینکه در نهایت لئو اعلام کرد که علی‌رغم اینکه قصد جدایی از بارسا را داشته در این تیم خواهد ماند. ویکتور والدز که سال ها در بارسلونا هم تیمی لیونل مسی بود در این باره صحبت کرد. او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من در این مدت اذیت شدم زیرا او همکار من است. لئو از زمان حضور در تیم اصلی با من بود و من همیشه ارتباطی قوی با او داشته‌ام. ناراحت شدم زیرا نگرش لئو و ویژگی‌های او قابل تردید نیست. من از اظهار نظرها اذیت شدم اما ما می دانیم که این مسئله در فوتبال وجود دارد. بسیار خوشحالم که بارسا می تواند او را نگه دارد و امیدوارم که بتواند خیلی ها را خوشحال کند. به نظرم فصل خوبی برای او باشد. لئو را خواهیم دید که می تواند آنچه را که تواناییش را دارد نشان دهد. تضمین شده است که او می تواند در هر بازی تعیین کننده باشد و این مهمترین چیز است."

1470

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار