menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

کنایه درخشان به گل خورده حسینی

خبرگزاری فوتبالی- گلی که سیدحسین حسینی در بازی با نساجی از فاصله دور دریافت کرد سوژه خوبی برای کنایه پرسپولیسی‌ها به استقلال شده است.

به گزارش فوتبالی، جدا از آنکه این گل سوژه انواع و اقسام شوخی‌ها با حسینی و استقلال شد، حالا در بحثهای جدی هم از این گل به عنوان مدرکی برای رد ادعای برخی استقلالی‌ها استفاده می‌شود.

داستان از این قرار است که تعدادی از استقلالی‌ها عقیده دارند چهارمین قهرمانی پرسپولیس بدون حمایت وزیر ورزش امکان‌پذیر نبوده. ادعایی که طبیعتا مورد توجه هیچ کدام از قرمزها نیست.

حمید درخشان سرمربی اسبق پرسپولیس در بخشی از مصاحبه‌اش با روزنامه گل درباره این موضوع گفته: من نمی‌دانم این چه توهمی است که یکسری دارند. هر دو تیم برای وزارت ورزش است و نگاه یکسان به دو تیم وجود دارد. یک تیم می‌برد و تیم دیگر می‌بازد. آیا وزیر مقصر است که گلر رقیب از فاصله 50 متری گل خورده است؟ خب گل نمی‌خوردند و برنده می‌شدند.


1984

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار