menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مظفری  پنالتی پرسپولیس واضح بود

مظفری: پنالتی پرسپولیس واضح بود

خبرگزاری فوتبالی- کارشناس داوری فوتبال کشورمان اعتقاد دارد، پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس در دیدار با ماشین‌سازی کاملاً درست بوده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، نوید مظفری،‌ درباره قضاوت رضا کرمانشاهی در دیدار ماشین‌سازی تبریز - پرسپولیس اظهار داشت: این بازی سه صحنه مشکوک داشت. اولین صحنه پنالتی پرسپولیس بود که به نظرم خیلی واضح بود. مدافع ماشین‌سازی فقط پای مهاجم پرسپولیس را زد. شنیدم برخی افراد گفته‌اند تصمیم داور سخت‌گیرانه بوده است، ولی به نظر من پنالتی کاملاً واضح بود.

وی ادامه داد: در دقیقه 86 هم بازیکن ماشین‌سازی خودش را داخل محوطه جریمه پرسپولیس روی زمین انداخت که به نظرم شبیه‌سازی و مستحق دریافت کارت زرد بود.

کارشناس داوری کشورمان درباره اخراج شاهین ثاقبی نیز توضیح داد: این اخراج سخت‌گیرانه بود. وقتی بازیکنی کارت زرد دارد، باید کارت زرد دومش به نحوی باشد که جای هیچ بخششی نباشد. به نظرم در این صحنه داور کمی سخت‌گیرانه عمل کرد.

7413

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار