menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 استقلال با آلشپورت خداحافظی می کند

استقلال با آلشپورت خداحافظی می کند؟

پایگاه خبری فوتبالی- حضور امروزِ نماینده لی نینگ در باشگاه استقلال بحث برانگیز شده که ممکن است برند لباس های این تیم در فصل آینده تغییر کند.

به گزارش فوتبالی، از ابتدای فصل جاری، کیفیت البسه استقلال همواره مورد انتقاد بازیکنان و کادر فنی این تیم بوده است و حتی پس از جدایی استراماچونی و روی کار آمدن فرهاد مجیدی، این انتقادها از سوی سرمربی جدید این تیم مبنی بر کیفیت پایین لباس های آلشپورت نیز مطرح شد. 

اما طبق اطلاعات خبرنگار فوتبالی که هم اکنون مقابل باشگاه استقلال حضور دارد، نماینده برند لی نینگ که در فصل گذشته لباس های استقلال را تهیه می کرد امروز در محل باشگاه استقلال حضور پیدا کرده تا این شائبه به وجود بیاید که با توجه به تغییرات مدیریتی در باشگاه، شاید قرار است بالاخره به اعتراض اعضای تیم درباره کیفیت پایین لباس ها رسیدگی شده و مجددا برای فصل آینده، لی نینگ وظیفه تهیه البسه تیم را عهده دار شود. از جزییات حضور نماینده لی نینگ در باشگاه استقلال خبری در دست نیست و باید دید مدیران استقلال چه زمانی درباره این موضوع توضیح خواهند داد.


6621

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار