پایگاه خبری فوتبالی – کاناوارو اعلام کرده دوست دارد مربیگری در تیمهای بزرگ را هم تجربه کند.
به گزارش فوتبالی، فابیو کاناوارو، مدافع افسانه ای تیم ملی ایتالیا که به همراه این تیم قهرمان جام جهانی شد و توپ طلای اروپا را با وجود پستش به دست آورد رویای حضور روی نیمکت تیم ملی ایتالیا را در سر دارد.
کاناوارو که در حال حاضر سرمربی تیم گوانگژو اورگرانده است و توانسته این تیم را به قهرمانی برساند هنوز در اروپا مربیگری نکرده اما دوست دارد در تیمهای بزرگی چون تیم ملی ایتالیا و رئال مادرید مربیگری کند.
کاناوارو به Madrilista Real گفته: من از روزی که مربیگریام را آغاز کردهام رویای نشستن روی نیمکت رئال مادرید را داشتم.
مدافع سابق تیم رئال دوست دارد روی نیمکت این تیم بنشیند: شما باید به چیزهایی بزرگ فکر کنید. من هم به نیمکت رئال مادرید، تیم ملی ایتالیا و یا یک باشگاه بزرگ در اروپا فکر میکنم.
کاناوارو ۴۶ ساله تا امروز تنها هدایت یک تیم ملی را (چین) بر عهده داشت و تنها دو بازی روی نیمکت آنها نشسته است. او اولین بازی خود روی نیمکت چین را هم مقابل تیم تایلند با شکست پشت سر گذاشت.
او فوتبال خود را در ناپولی آغاز کرد اما در الاهلی امارات به دوران حرفهایاش خاتمه داد.
1101
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

کاناوارو: دوست دارم سرمربی رئال مادرید یا تیم ملی ایتالیا شوم
منبع: فوتبالی