menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 خاطره عجیب ویری از تاریبو وست  به لیپی می‌گفت خدا دستور داده من بازی کنم

خاطره عجیب ویری از تاریبو وست: به لیپی می‌گفت خدا دستور داده من بازی کنم!

پایگاه خبری فوتبالی – کریستین ویری خاطره جالبی درباره تاریبو وست بیان کرده است.
به گزارش فوتبالی، دوران قرنطینه و شیوع کرونا کریستین ویری را به ستاره شبکه‌های اجتماعی تبدیل کرده است. مهاجم سابق باشگاه‌های اینتر، میلان و یوونتوس هر روز در لایوهای اینستاگرامی حاضر می‌شود و با هم‌تیمی خود به بحث و مرور خاطرات می‌پردازد. او پیشتر هم در فضای مجازی فعال بود اما قرنطینه این مسئله را به اوج خود رسانده است.
روز گذشته ویری به همراه مارکو ماتراتزی در لایو حضور یافت و خاطره‌ای جالب از دوران حضورش در رختکن اینتر و هم‌تیمی شدن با تاریبو وست تعریف کرد.
ویری گفته: شنبه صبح بود. به خاطر دارم. همه ما ایستاده بودیم و مارچلو لیپی به ما گفت صف تشکیل دهیم تا تمرین را آغاز کنیم. ناگهان تاریبو وست با صدایی بلند خطاب به لیپی فریاد زد رئیس! خدا به من گفته باید بازی کنم! و من خندیدم.
ویری در ادامه گفت: چیزی که باعث دوبرابرشدن خنده من شد پاسخ لیپی بود. لیپی پاسخ داد عجیب است. او در صحبت با من اسمی از تو نیاورد!
تاریبو وست نیجریه‌ای که به دلیل آرایش خاص موهایش بارها در رسانه‌ها مورد توجه قرار گرفته است بعدها در لاگوس، به دلیل عقاید مذهبی‌اش یک کلیسا احداث کرد وخودش در آن مشغول به فعالیت شد.

1101

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار