menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 احتمال آغاز لیگ برتر فوتبال از هفته دوم خرداد

احتمال آغاز لیگ برتر فوتبال از هفته دوم خرداد

پایگاه خبری فوتبالی- با اعلام رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، احتمال آغاز دوباره مسابقات فوتبال در کشور در هفته دوم خرداد امسال وجود دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، مهرداد خلیلیان در گفت‌وگو با برنامه فوتبال برتر، درباره آغاز دوباره مسابقات فوتبال ایران اظهار داشت: تا 10 اردیبهشت نمی‌توانیم تمرین و مسابقه‌ای برگزار کنیم تا زنجیره انتقال کرونا زودتر قطع شود. در صورت آغاز رقابت‌ها هم تیم‌ها حداقل سه هفته فرصت تمرین خواهند داشت .

وی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال دارد در اوایل خرداد لیگ آغاز شود، گفت: در صورت مهیا شدن شرایط و در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن است لیگ از هفته دوم خرداد و بدون تماشاگر آغاز شود. مدیران با تیم‌ها تماس می‌گیرند و پیگیر موضوع هستند اما برای ما اولویت سلامت افراد است.

7413

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار