menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 موافقت رسمی فیفا با درخواست پرسپولیس

موافقت رسمی فیفا با درخواست پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا با درخواست پرسپولیس برای پرداخت طلب دو عضو خارجی سابق خود موافقت کرد. 

به گزارش فوتبالی، فدراسیون بین المللی فوتبال با درخواست باشگاه پرسپولیس مبنی بر پرداخت طلب ۲۳ هزار دلاری فرناندو گابریل بازیکن برزیلی پیشین این تیم و ۱۰ هزاردلاری سرتن چوک مربی سابق سرخ ها را داد.

طبق نامه فیفا باشگاه پرسپولیس می تواند از مبنع درآمدهای خود بابت حضور بازیکنانش در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، بدهی به دو طلبکار خود را پرداخت کند.

باشگاه پرسپولیس حدود ۶۵۰ هزار دلار پول بلوکه شده در فیفا دارد که به دلیل تحریم های اقتصادی قادر به دریافت آن نیست و فیفا برای اولین بار با درخواست این باشگاه برای پرداخت بخشی از این پول به حساب طلبکارانش موافقت کرد.

توضیح فوتبالی: این خبر در حالی منتشر شده که روزنامه ایران‌ورزشی مدعی است فیفا با درخواست پرسپولیس موافقت نخواهد کرد و قرمزها مجبور می‌شوند از طریق دیگری پول گابریل و سرتن چوک را پرداخت کنند.


7655

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار