menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 جدایی دیاباته از استقلال تکذیب شد

جدایی دیاباته از استقلال تکذیب شد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال تصمیمی برای انتقال قرضی مهاجم گلزن خود در پایان فصل ندارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه استقلال پرونده‌های زیادی در فیفا دارد. شکایت بازیکنان و مربیان خارجی پیشین استقلال به فیفا باعث شده این باشگاه متحمل بدهی سنگینی شود.  

گفته می‌شد مسئولان باشگاه استقلال قصد دارند برای درآمدزایی جهت پرداخت بدهی‌های باشگاه، شیخ دیاباته مهاجم گلزن این تیم را برای فصل بعد به صورت قرضی به یکی از تیم‌های عربی منتقل کنند.

یکی از مدیران باشگاه استقلال با تکذیب این شایعه اعلام کرد باشگاه هیچ برنامه‌ای برای فروش دیاباته در پایان فصل ندارد. اتفاقا مسئولان باشگاه طبق صلاحدید کادرفنی به دنبال حفظ بازیکنان خارجی خود برای فصل آینده هستند.  

پیش از این فرهاد مجیدی از مسئولان باشگاه استقلال درخواست کرده بود مطالبات دیاباته و میلیچ پرداخت شود تا این ۲ بازیکن قرارداد خود را یک طرفه فسخ نکنند.  


4344

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار