menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 دیماریا  حق انتخاب نداشتم و منچستریونایتد شماره ۷ را به من داد

دیماریا: حق انتخاب نداشتم و منچستریونایتد شماره ۷ را به من داد

پایگاه خبری فوتبالی - آنخل دیماریا، ستاره پاریسن ژرمن، می گوید که در زمان حضورش در منچستریونایتد شماره ۷ را انتخاب نکرده بلکه این باشگاه این شماره را به او داده است.
به گزارش فوتبالی، مهاجم آرژانتینی در اولدترافور شماره نمادینی را بر تن کرد که پیش از آن توسط بازیکنانی چون اریک کانتونا، دیوید بکام و کریستیانو رونالدو پوشیده شده بود. اما این بازیکن نتوانست درخشش خود در رئال مادرید را تحت هدایت لوییس فن خال تکرار کند. دیماریا تنها یک فصل به حضور خود در جمع شیاطین سرخ ادامه داد و پس از آن به پاریسن ژرمن پیوست. او درباره انتخاب شماره در تیم‌های خود گفت: " من واقعا نمی دانم. وقتی به این تیم آمدم شماره ۱۱ در دسترس بود. این شماره ای بود که وقتی جوانتر بودم زیاد پوشیده بودم و دوست داشتم یک بار دیگر آن را امتحان کنم. در رئال مادرید ۱۱ در دسترس نبود و ۲۲ را پوشیدم. در منچستریونایتد آنها شماره ۷ را به من دادند، حق انتخابی نداشتم. شماره ۱۱ را دوست داشتم اما نشد. اینجا حق انتخاب داشتم و ۱۱ را برداشتم. "                                  

۱۰۷۰                                          

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار