menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 فشار سنگین انتقال بیرانوند به خنت روی مدیر اندرلشت

فشار سنگین انتقال بیرانوند به خنت روی مدیر اندرلشت

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر ورزشی باشگاه اندرلشت بلژیک با انتقال احتمالی علیرضا بیرانوند به خنک تحت فشار سنگینی قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت Voetbal24 بلژیک، فشارها روی میشل فرسچورن، مدیر ورزشی باشگاه اندرلشت در نقل‌وانتقال‌های زمستانی افزایش یافته است. او باید در ماه جاری به درآمد و سود لازم دست یابد اما به نظر می‌رسد که این‌گونه نیست.

بر اساس این گزارش، مدیر ورزشی باشگاه اندرلشت فکر می‌کرد با فروش توماس دیدیلون، دروازه‌بان 24 ساله فرانسوی به تیم خنت در قبال مبلغ چشمگیری به درآمد خوبی دست خواهد یافت. در این میان برنامه پیش‌بینی شده میشل فرسچورن پایان خوبی نداشت، زیرا سران تیم خنت با انصراف از جذب توماس دیدیلون تصمیم به عقد قرارداد با علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان باشگاه پرسپولیس ایران گرفتند.


4344

منبع: تسنیم
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار