menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 جباری  نقشه کشیدند تا به بهانه امنیت فوتبال ایران را تضعیف کنند

جباری: نقشه کشیدند تا به بهانه امنیت فوتبال ایران را تضعیف کنند

پایگاه خبری فوتبالی- پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: با بهانه اینکه کشورمان امن نیست، می‌خواهند فوتبال ایران را ضعیف کنند. 

به گزارش فوتبالی و به نقل از میزان، علی جباری، در خصوص محرومیت تیم‌های ایرانی از میزبانی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: این تصمیم از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، سیاسی است چون ورزشگاه‌های ما کاملا امن هستند، اما وقتی کنفدراسیون تصمیمی را می‌گیرد آن را عملی می‌کند. ما یا باید به کشور ثالث برویم یا کلا کناره‌گیری کنیم که به نظرم این تصمیم هم عواقب زیادی خواهد داشت.

وی ادامه داد: تیم‌های ما باید یکپارچه و متحد شوند و زیر بار این محرومیت نروند. مسئولان کشور باید فکری به حال این فوتبال کنند. دولت ما باید با فشار به کنفدراسیون فوتبال آسیا، محرومیت پیش آمده را تعلیق کند تا بیش از این به فوتبال ایران ظلم نشود.

پیشکسوت استقلال گفت: این‌ نقشه‌ای است که برای فوتبال کشیده‌ا‌ند و با بهانه اینکه ایران امن نیست می‌خواهند فوتبال کشورمان را تضعیف کنند. تمام امید ما به مسئولان است که بتوانند سیاست را از ورزش جدا کنند و از حق ایران دفاع کنند.


4344

منبع: میزان
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار